حالت اول نصب مودم
گام اول : مودم را بدون اسپلیتر و مستقیم به پریز تلفن وصل نمایید.
گام دوم : مابقی دستگاه ها را همراه با اسپلیتر نصب نمایید.
گام اول : مودم را بدون اسپلیتر و مستقیم به پریز تلفن وصل نمایید.
گام دوم : مابقی دستگاه ها را همراه با اسپلیتر نصب نمایید.
تفاوتهای اصلی بین مودم ۴G و TD-LTE
تفاوتهای مهم بین استاندارد ۴G و شبکه LTE شامل موارد زیر است:
منطقه تحت پوشش
منطقه تحت پوشش یک عامل حیاتی است که باید در هنگام تصمیمگیری مودم ۴G بخریم یا مودم TD-LTE به دقت مد نظر قرار داد. پوشش منطقه میتواند تعیین کند که آیا تلفن ۴G شما میتواند با حداکثر سرعت و کارایی کار کند یا خیر. منطقه پوشش LTE و ۴G به موقعیت مکانی کاربر بستگی دارد. امروزه در کشور ما تقریباً در تمامی نقاط میتوان از فناوری فورجی استفاده کرد
سرعت انتقال اطلاعات
مودم جیبی نسل جدیدی از مودم های وایرلس محسوب می شود که تنها از طریق یک سیم کارت در هر زمان و هر مکانی می توانید به اینترنت متصل شوید. مودم همراه برای آن دسته از افرادی که زندگی و کار آنها به اینترنت وابسته است بسیار ضروری می باشد. مودم های جیبی بسته به کارکرد، ویژگی ها و امکاناتی که دارند دسته بندی می شوند. از این رو، برای خرید مودم همراه سعی کنید بررسی های لازم را انجام دهید
برنامه WiFi AR یکی از چند اپ وای فای ترکیب شده با واقعیت افزوده است.
شما با این برنامه میتوانید بهترین مکان دسترسی به وایفای و شبکه موبایل از نظر قدرت سیگنالها، سرعت اتصال، پینگ و شبکههای مزاحم را به صورت AR ببینید
کار با این اپلیکیشن ساده است. کافی است آن را نصب و اجرا کنید؛ بعد شبکه موبایل (۵G/LTE) یا وایفای (Wi-Fi) را انتخاب و وارد صفحهای شوید که با قدم زدن، وضعیت نقاط مختلف را مشاهده کنید
این سایت با HTML5 طراحی و پیادهسازی شده است و همهچیز برای انجام یک تست سرعت اینترنت مهیا است. این سایت به صورت نموداری سرعت دانلود و آپلود اینترنت را به شما میگوید و امکاناتی برای گرفتن خروجی با فرمتهای مختلف مانند عکس PNG یا JPEG و PDF از تست سرعت اینترنت دارد.
این سایت حداکثر و حداقل سرعت دانلود و آپلود را نیز به شما میگوید ولی مطابق استانداردها؛ سرعت میانگین ملاک خواهد بود. این سایت به خاطر HTML5 در مرورگرهای وب سریعتر بارگذاری و اجرا میشود و کمترین استفاده را از منابع سیستم دارد. این سایت از ۸۰ سرور در سراسر جهان برای ارزیابی سرعت اینترنت استفاده میکند تا یک سرعت قابل اعتماد و سریعترین اندازه ممکن را به کاربران نشان بدهد
این سایت هم با HTML5 طراحی شده است و روی دسکتاپ و موبایل با سرعت بالایی اجرا میشود. گرافیک زیاد خوبی ندارد ولی در عوض میتواند اطلاعات زیادی درباره تست سرعت اینترنت به شما بگوید و با سرعت اینترنت شهرها و کشورهای دیگر مقایسه کند. مثلا به شما میگوید سرعت اینترنت شما در مقایسه با سرعت اینترنت جهانی چند درصد سریعتر یا کندتر است.
نتایج و خروجی تست را میتوانید به صورت نمودار، متنی یا گرافیکی مشاهده کنید و برای دیگران بفرستید. این سایت هم به شما حداقل و حداکثر سرعت اینترنت را میگوید. از چندین سرور به طور همزمان برای ارزیابی سرعت اینترنت استفاده میکند که کاربر میتواند فقط یک سرور را انتخاب کند
محبوبترین ابزار و سایت ارزیابی سرعت اینترنت در ایران است و شناختهشدهترین نیز هست. سریع لود میشود و استفاده از آن بسیار ساده و راحت است. رابط کاربری شلوغی ندارد و مستقیم به سراغ سرعت دانلود و آپلود میرود؛ همان چیزی که کاربر نیاز دارد. فهرست بلندی از سرورهای مختلف در جهان دارد تا بتوانید نزدیکترین سرور به خود را انتخاب کنید. البته؛ به طور خودکار میتواند نزدیکترین سرور به مکان شما را انتخاب و برای پیشفرض تستها استفاده کند.
بسیاری از اپراتورهای اینترنت ایران را شناسایی میکند و میتواند طوری یپیکربندی شود که سریعترین سرعت اینترنت را به شما گزارش دهد. این سایت؛ اپلیکیشنهایی برای دستگاههای موبایلی اندروید، آیاواس و ویندوز دارد. یکی از مزایای بزرگ این سایت؛ پیادهسازی و پشتیبانی توسط موسسه Ookla است که یک شرکت بزرگ ارایهدهنده خدمات تست اینترنت در جهان است.
یکی دیگر از ابزارهای بزرگ و شناختهشده برای تست سرعت اینترنت در جهان است. بیش از ۲۰ سرور در سراسر دنیا با این سایت همکاری میکنند و مبتنی بر HTML5 پیادهسازی شده است. مکان سرور و سرویسدهنده اینترنت را به کاربر میگوید و امکان اشتراکگذرای نتایج با دیگر کاربران در شبکههای اجتماعی وجود دارد.
این سایت هم به طور سادهای میتواند سرویسدهنده و سرور اینترنت شما را شناسایی و براساس آن پیکربندی شود تا یک تست با نتایج واقعی را به شما نشان بدهد. سرعت لود و اجرای سایت بالا است و اطلاعات اضافهای مانند JITTER را نیز به شما میگوید. میتوانید نتایج تست را روی شبکههای اجتماعی به اشتراک بگذارید. این سایت؛ راهنماها و مستنداتی هم برای افزایش سرعت اینترنت به شما میگوید و کارهایی که باید قبل از انجام تست سرعت اینترنت روی کامپیوتر انجام دهید را گوشزد خواهد کرد.
روترهای بیسیم و اکسسپوینتها از یک نام اختصاصی برای شبکه بیسیم استفاده میکنند که اصطلاحا SSID (سرنام Service Set Identifier) گفته میشود
این دستگاهها در کارخانه با یک SSID پیشفرض پیکربندی میشوند که نام شبکه ما پس از راهاندازی دستگاه نیز خواهد بود. به طور مثال، ممکن است نامهای «لینکسیس»، «نتگیر»، «وایرلس» و حتا «default» برای SSID پیشفرض انتخاب شده باشد. همین نامها میتوانند اطلاعات زیادی درباره شبکه ما، نوع دستگاه، فریمویر دستگاه، تنظیمات شبکه بیسیم و تنظیمات امنیتی به دیگران بگویند.
کافی است یک همسایه ما یا یک خرابکار و هکر؛ نرمافزار ساده چند کیلوبایتی روی موبایل خود نصب کند تا SSID تمام دستگاههای روتر بیسیم یا اکسسپوینت اطرافاش را ببیند. یکی از اولین و مهمترین کارهایی که باید پس از خرید یک روتر یا اکسسپوینت انجام دهیم؛ تغییر نام شبکه یا SSID آن است.
SSID همان نام روتر یا نام شبکه بیسیم ما است. وقتی دستگاه را روشن کنید؛ در گوشیهای موبایل یا کامپیوتری که کارت شبکه بیسیم دارد؛ میتوانید نام شبکه یا روتر را ببینید اما برای دسترسی به SSID در پنل مدیریتی تحت وب دستگاهتان مراحل زیر را طی کنید:
۱- یک مرورگر وب باز کنید و آدرس IP دسترسی به پنل مدیریتی روتر را وارد کنید. غالب روترها از آدرس ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ استفاده میکنند. همین آدرس یا آدرسی که در دفترچه راهنمای روتر نوشته شده است را وارد نوار آدرس مرورگر وب کنید و با نام کاربری و رمز عبور وارد پنل مدیریتی دستگاه شوید.
۲- روی منوی Wireless یا تنظیمات Wireless کلیک کنید.
۳- نام شبکه یا روتر یا SSID دستگاه شما در فیلد (SSID)مWireless Network Name نوشته شده است.
چه هنگامی میتوانید SSID یک روتر یا شبکه را تغییر دهید و چه تاثیراتی روی شبکه دارد؟ در جواب باید گفت هر زمانی که اراده کنید؛ میتوانید وارد پنل مدیریتی تحت وب دستگاه شده و SSID را تغییر دهید. با یک بار ریست شدن دستگاه به طور خودکار SSID تغییر میکند و شبکه بیسیم قطع خواهد شد.
تمامی دستگاههایی که به شبکه بیسیم متصل بودند باید دوباره از ابتدا شبکه یا SSID جدید را انتخاب و رمزعبور را وارد و ذخیره کنند. اما تغییر SSID روی کارایی و سرعت شبکه تاثیری ندارد.
نکته مهم در تغییر SSID این است که از یک نام مشابه با شبکههای دیگر استفاده نشود؛ چون وجود دو شبکه با یک نام کاربران دیگر را سردرگم و به اشتباه میاندازد. اگر این شبکهها باز باشند و نیازی به رمزعبور نباشد؛ ممکن است یک کاربر به اشتباه به شبکه بیسیم دیگری متصل شود. باید تلاش کنید نام اختصاصی خود را برای SSID استفاده کنید که با نام شبکه دیگران متفاوت باشد.
۱- از نام، نام خانوادگی، آدرس، تاریخ تولد، شماره تلفن و سایر اطلاعات شخصی برای ساختن نام SSID استفاده نکنید.
۲- از هیچیک از کلمات عبور ویندوز یا حساب ایمیل و کارتهای اعتباری خود استفاده نکنید.
۳- از نامهای شکبرانگیز و مرموز یا نامهای مخرب استفاده نکنید.
۴- یک SSID شامل تعدادی حروف و اعداد بسازید.
۵- یک نام طولانی یا حداقل نزدیک به حداکثر طول کلمه SSID بسازید.
۶- به صورت دورهای سعی کنید نام SSID خود را تغییر دهید.